Gastgezinnen, Puppywalkers, Pupcoaches
(Doorlopend gezocht)

Het verzorgen en opvoeden van een aspirant blindengeleidehond is een verantwoordelijk taak en vraagt veel inzet, tijd en doorzettingsvermogen. Hiervoor krijg je dan ook veel terug. De voldoening die je krijgt als jouw hondje straks als volleerd blindengeleidehond aan het werk gaat, is onbeschrijflijk en onze gastgezinnen zijn dan ook met recht trots op hún pupillen.

De gastgezinnen vormen de fundering voor wat straks een leuke, sociale en stabiele blindengeleidehond moet worden en begeleiden wij de "puppycoaches" tijdens de bijeenkomsten die we één keer per maand verzorgen. Uiteraard staan wij de gastgezinnen ook terzijde als het gaat om de opvoeding van de pup en alles wat daarbij komt kijken. U kunt een informatiefolder aanvragen, stuur een mail naar info@guidedog.nl

Parttime pupcoaches

Naast het reguliere gastgezinschap bestaat er ook een mogelijkheid voor mensen uit de omgeving van Kilder om parttime pupcoach te worden. Na kennismaking en privé instructie krijg je een pup toegewezen. In plaats van zeven dagen per week, kun je nu zelf bepalen wanneer je je pup in huis kunt hebben. In het weekend, of juist een midweek. Het is aan jezelf hoeveel tijd je in de pup kunt steken. De dagen dat je niet kunt is de pup gewoon op school en draait mee in het trainingsprogramma van DCN. Stuur een mail naar info@guidedog.nl voor de informatiefolder.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram